Manhart från Wuppertal i Tyskland har trimmat BMW M8

BMW har nyligen lanserat M8 Competition som är den den mest kraftfulla produktionsbil som de någonsin hade byggt för gata, men räcker inte det kan du vända dig till Tyska Mahhart för ännu mer effekt och galen acceleration från 1-100 km//h.

En ”standard” BMW M8 Competition har en 4,4-liters V( med dubbelturbosom pumpar ut 616 häösatr med 553lb ft vridmoment. När du beställer en M8 Copmm kan du kryssa i ”Driver’s Package” då släpper spärren vid 250 kilometer i timmen och du får en toppfart på drygt 300 km/h Foch 0-100 kilometer i timmen avverkas på på 3,2 sekunder.

Men om du inte tycker att det är tillräckligt effektfullt och snabbt fixar tyska tunern Manhart biffen. Efter en visit hos dem får du den snabbaste BMW M8 i världen med MH8 800.

När de har trimmat din M8 får du 812bhp och 774lb ​​ft vridmoment. 0-100km/h avverkas på galna 2,6 sekunder., vilket är imponerande för en bil på 1,9 ton 1,9 ton.

Den ökade prestandan kommer via en turbo uppgradering, en ECU map, en uppgradering av växellåda och ett nytt, rostfritt avgassystem ger din M8 det ljud som motorn förtjänar.

Andra uppdateringar är inlägg i kolfiber i den främre splitteren, den bakre diffusorn och den bakre spoilern, samt paddlarnabakom rattet. Manhart sänker även din M8 med 30 mm och monterar höjdjusterbara fjädrar, och så klart massiva 21-tums hjul som grädde på moset.

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar