6 Shares

Helt galet 11 stycken helt nya BMW E34 har blivit stående på ett lager i Bulgarien

Det är inte varje dag man hittar 11 helt nya BMW 5-serie från 90-talet. Bilderna har cirkulerat på internet ett tag nu från en lagerlokal i Blagoevgrad, Bulgarien där bilarna står uppställda just nu och väntar på sitt öde.

Det är en massa olika historier om hur bilarna kan ha blivit stående helt orörda och vad som kommer att hända med dem nu. Ingenting kan bekräftas 100 till procent, men historien är påstås vara så här …

11 stycken BME 5-serie ska ha köpts från ett konkursbo hos spanska återförsäljare under 1994. De har sedan importerats till Bulgarien, men på grund av ändringar i landets skattelagar 1995 ska nya ägaren ha haft problem att sälja dem. Flera av dem var sällsynta bland annat 525ix med fyrhjulsdrift.

Det är en blandning av BMW 520i och 525i som aldrig har aldrig körts på vägen. De har servats under 2003 det har skett ingrepp som har orsakas av skräp som fallit från taket och vissa har även lackskador.

Bilarna är förmodligen utan korrekt dokumentation och kan därför inte registreras. Vilket innebär att de förmodligen kommer att fortsätta att sitta i lagret en tid till.

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar

6 Shares

Kommentarer