KTM har presenterat sina 2021 Motocrosshojar

KTM har presenterat sina 2021 motocrosshojar. Förutom ett antal uppdateringar på chassi och motor får nu SX-fyrtaksmodellerna den nya myKTM-appen där du kan ställa in din hoj digitalt direkt via mobilen snabbt och enkelt.

2021 års KTM 450 SX-F och nya KTM 350 SX-F och KTM 250 SX-F går nu att ansluta till den avancerade myKTM-appen med ett extra Connectivity Unit-kit – finns i KTM PowerParts katalogen. Connectivity-enheten sitter i din barpad, med myKTM-appen kan du välja de inställningar på din KTM SX-F efter olika banförhållanden.

MyKTM-appen erbjuder ett brett spektrum av justerbarhet mer eller mindre i farten, detta har bara varit tillgänglig för KTMs fabriksförare fram till nu. 

Det finns bland annat inställningsmöjligheter för motor, antispinn och motorbroms som du kan göra på din nya KTM nya SX och XC-fyrtaktsmodell, via din smartphone. 

Utvecklings-och designavdelning (R&D) har uppdaterat KTM SX-modellserien för 2021 för att skapa de lättaste, lätthanterligaste, starkaste, användarvänligaste och bäst rustade motocrossmodellerna på marknaden just nu. 

Till 2021 hare man gjort modifieringar på fjädring och chassi, justeringar hos motorns arkitektur för att ytterligare förbättra tillförlitligheten, nya däck från Dunlop och en självklart ny grafik så att man ser att det är en ny hoj.

Framgaffeln som är en WP XACT och stötdämpare har uppdaterats med nya komponenter och har en något hårdare standardinställning för att passa av alla typer underlag och bantyper. Populära Dunlops Geomax MX-33 sitter som standard på alla KTM SX.

KTM 450 SX-F har fått modifieringar på kolv, vevaxeln, motorblock, vipparmar och växellåda för att ytterligare förbättra motorcykelns tillförlitlighet, kapa vikt och för att underlätta underhåll.

2021 års 2-taktsmodeller från KTM 125 SX och KTM 150 SX har fått en ny kolv och nya kopplingsdelar.

Alla 2021 års KTM SX finns tillgängliga hos KTM-återförsäljare över hela världen från och med juni 2020 och framåt. Här kan du spana in de nya hojarna www.ktm.se.

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar