Snyggt VW bygge med en Subaru boxermotor

Då har vi hittat den ultimata bubblan! Adonis från Sydafrika är känd som en sann Volkswagen entusiast. Han har byggt en VW Beetle speciellt i för att köra i olika dragrace, då funkar inte originalmotor med 50 hästar.

Super Beetle har en modifierad McPherson framaxel och så finns det ett reservhjul i bagageutrymmet och vindrutan är tillbakalutad.

Låt oss komma till den riktigt stora uppdateringen av Adonis VW Beetle

Baktill sitter nu en 2 liters EJ20 Subaru boxermotor som även är trimmar för bättre effekt. Med en ny turbo, nytt insprut, större intercooler och ett specialbyggt avgassystem har man fått ut 395 hästar.

Det är i kanske inte så mycket om vi jämför med många andra sportbilar, men med betydligt mindre vikt ger det bra vikt/effekt förhållande.

Beetle Speedhunters Beetle har fått en helt ny hjulupphängning med bättre dämpare och H&R fjädrar för att få en låg bil med en bra väghållning. De tvåfärgade BBS fälgarna rullar på Semislicks bromsarna fram kommer från BMW och bak från VW.

Skärmarna är breddade samt att det sitter en bakvinge för bättre marktryck och det sitter snygga mörktonade lysen fram och bak.

Det sitter en rullbur och racestolar med bäten från Momo och en specialhandbroms (ifall man skall drifta?). Mätarna är digitala och det finns en startknapp för att få igång motorn.

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar