Här har du listan med några av de effektstinnaste bilarna som finns att köpa just nu.

Porsche 918, LaFerrari, McLaren P1 är redan slutsålda, därför hittar du inte dem på denna lista (då de inte finns att köpa). Här har du listan med de hetaste superbilarna just nu om det är så att du har några miljoner över att spendera på snabba leksaker.

Koenigsegg Regera – 1,479bhp
Den svenska superbilen hittar du längst upp som en av marknadens hetaste superbilar, troligtvis världens snabbaste elhybrid. Detta är bilen för dem som redan har en Ferrari, Lamborghini, Porsche och vill ha en bil som inte alla andra har.

Bugatti Chiron – 1,479bhp
Exakt samma effektuttag som Koenigsegg Regera? Ja, lite lustigt faktiskt. Superlyxig snabb GT-vagn för dem som vill åka snabbt med klass och stil.

Rimac Concept S – 1,384bhp
En miljövänlig superbil som går helt på el och har spektakulär prestanda 0-100 km/h tar 2,5 sekunder, 0-200 km/h tar 5.6sek och en toppfart på 365 kilometer i timmen. Det är en snabb elbil.

Nio EP9 – 1,341bhp
Världens snabbaste bil runt Nürburgring med en tid på 6 minuter och 45.9 sekunder, den är riktigt snabb och eldriven dessutom. Nio kommer att producera 9 bilar till det astronomiska priset 160 miljoner kronor, en galet dyr elbil. Frågan är om det finns en marknad för en kinesisk elbil till det priset.

Dodge Demon – 840bhp
Va en amerikansk bil på listan, hur tänkte vi nu då? Det är världens snabbaste bil från noll till hundra (ja, till och med snabbare än Bugatti Chiron och en elektrisk Tesla), det är även världens snabbaste produktionsbil på den klassiska sträckan ”quarter mile” som alla amerikanare kör på strippen.

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar