2018 var ett fantastiskt år och till 2019 lägger vi i en växel till – vi bjuder på en tillbakablick med de 5 nyheter som toppade listan förra året.

MotorWorld.se skriver om snabba coola bilar mixat med heta motorcyklar med rapportering om olika motorevenemang och tävlingar. Här bjuder vi på en tillbakablick med 2018 års mest lästa artiklar, det var dock flest som var in på sajtens första sida (men det är ingen artikel).

På första plats hittar vi videoklipp med de 10 snabbaste bilarna på legendariska Nurburgring – det är svårt att inte gilla videoklipp med bilar (eller motorcyklar) som sätter magiska tider på ”det gröna helvetet”

Den näst mest lästa artikeln var det snyggaste BMW niteT bygget – BMW retroklassiker tog marknaden med storm när den kom och helt plötsligt var det coolt att bygga customhojar på klassiska BMW och vi kan helt enkelt inte få nog av dem.

Sedan på tredje plats kom artikeln med John Stambeck SM mästaren i Supermoto som la hjälmen på hyllan – John ”ingen minns en fegis” har varit saknad på SM banorna i år och vi kommer ha ett tomrum i depån efter honom i år också, men vi gläds dock åt att han har återhämtat sig.

Fjärde mest lästa artikeln var den när vi var nere i Nice och testade nya Ford Focus – Vi tackar Ford för att de bjuder oss att testa deras nyheter – PS spana in test med nya Ford Mustang här (som dock inte var med i topp 5).

Och slutligen på femte plats har vi artikeln med spekulationen om kommer KTM köpa Ducati – trots att den publicerades i december drog den så pass mycket trafik att den kvalade in och placerade sig på en femte plats

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar