Tycker du att en Mercedes Benz G63 är för slö och vanlig – Spana in Brabus 800 Widestar

I en värld av hybrid och elbilar som alla tävlar om vem som kan vara mest miljövänlig är det befriande att tyska Brabus levererar ett äkta hästkraftsmonster med massor av carbon, feta hjul, sidepipes och lyxig interiör i beige läder, precis som dyra tyska lyxbilar ska se ut.

Låt oss presentera Brabus 800 Widestar med 800 hästkrafter byggd på ryssarnas favoritåk Mercedes Benz G63 där Brabus har vässat 4,0-liters V8 motorn till 789 hästar som ger dig en acceleration från 0-100 km/h på snabba 4,1 sekunder. Brabus metod för att få ut 212 hästkrafter mer än original Mercedes G63 V-8 motorn är enkel, byt ut turboaggregatet till större enheter som matar in mer bränsle/luft de ligger nu med ett laddtryck på 1.6bar, eller lite över 23PSI.

Hjulen är biffiga 23 tums monoblock aluminiumhjul och motorhuven i carbon har fått luftintag för att säkerställa att motorn får syre och att det ska synas att du har den fetaste G63 MB i stan, sidepipes i rostritt ser till att motorn andas och hörs sedan finns det taklampor i carbon, luftuttag bakom framhjulen.

Vi får inte glömma den lyxiga inredningen som välkomnar den som har investerat i 800 hästarsmonstret, man ska färdas i stil när man sitter högt upp inne i stan på sköna beige lädersäten och en stor digital panel framför föraren.

Spana in video när ryska maffian stoltserar med sina MB G63

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar