Alpine A110 légende GT kombinerar lyx med mer effekt

Alpine A110 légende GT byggs i en i begränsad upplaga på 300 exemplar för Europa. Modellen kombinerar den vassa prestandan med 292 hästar från A110 S kombinerat med komfort från A110 Légende, helt enkelt en ännu vassare Gran Tourismo från Alpine.

Design från två olika världar

A110 LÉGENDE GT 2021 kommer i en ny matt silver “Mercury”. Modellen är även tillgänglig i blå “Abyss” som är en metallic-lack som finns sedan tidigare på A110. Alpine logo sitter på bilarna i ljust guld med svarta 18” “Grand Prix” fälgar med polerade ekrar skapar en diskret kontrast till de bägge färgerna.

Slutligen särskiljer sig de transparanta bakljusen A110 LÉGENDE GT 2021 från de övriga A110-versionerna. Sabelt Comfort® komfortstolarna är justerbara i sex led de kommer i antingen i brun bärnstensfärg eller svart läder, färgen går igen i dörrpanelerna. Dekorsömmarna i mörkbrunt eller grått, matchas med ratten.

Ett designelement som förtjänar särskild uppmärksamhet är Dinamican klädda innertaket och den högblanka kolfiberdekoren med en unik väv i koppar på mittkonsolen, instrumentpanelen och runt ventilerna.

Den välkomnande atmosfären kompletteras av golvmattorna och passagerarens aluminiumfotstöd. A110 LÉGENDE GT 2021 andas Grand Tourismo i varenda detalj, man får även en numrerad plakett för att förhöja modellens exklusivitet. 

Order öppnade den 12 maj 2021 med rek. pris från 778.000:- ink moms

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar