3 Shares

Alta Redshift MXR med Nate Adams körde hem en åttondeplacering i årets X Games

Nate Adams var den första i världen som kvalificerade in till X Games med en eldriven motocrosshoj. Han körde sin Alta Redshift MXR och skapade därmed historia när han tävlade mot världens bästa förare i årets heta Whip-tävling på Summer X Games i Minneapolis.

”X-Games week was a blast” säger Adams.

“I rode the first-ever electric dirt bike in X-Games competition, threw some good whips, and showed the moto industry and the rest of the world that the Alta Motors bikes are on the same level as any other motocross bike manufacturer.”

Under hela veckan har Nate Adams fått frågor från nyfikna fans och branschfolk. Som vanligt har folk många frågor. ”De flesta människor är nyfikna på varför jag kör Redshift MXR och vilka fördelar det ger mig jämfört med en traditionell motocrosscykel. Jag berättade för dem att min Alta Redshift MXR är inställd för min vikt, jag har skalat av par tum ut ur dynan, jag har satt ditt mitt favorit Pro Taper-styre med backflip handtag, lite grepptejp på ramen och på de övre gaffelbenen. Det är allt!”

Även om Adams blev åtta i finalen ser han en stark framtid för Alta-märket i extremsporten. ”Två av mina konkurrenter sa att de planerar att köpa Redshift MXRs inom den närmaste framtiden på grund av att de har bullerproblem på sin privata träningsanläggning. Ryktet sprider sig snabbt. Alta Motors cyklar här för att stanna.

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar

3 Shares

Kommentarer