Kolla upp din Husqvarna Supermoto så att du får stopp på den

En officiell återkallelse har gjorts av leverantören Brembo SpA, som förklarar att det kan finnas eventuella fel på kolven hos främre huvudbromscylinder (med diameter 15 mm) som är anledningen till att alla Husqvarna FS 450 måste kontrolleras.’

Husqvarna Motorcycles återkallar FS 450 med årsmodell 2016, 2017 och 2018 på grund av eventuella avvikelser i tillverkningen av Brembos kolv hos främre huvudbromscylinder.

Alla som har en Husqvarna FS 450 2016-2018 informeras med ett personligt brev och uppmanas att omedelbart att kontakta en auktoriserad Husqvarna Motorcycles återförsäljare och boka tid för inspektion samt byte av bromscylinder. Allt arbete kommer att utföras av en auktoriserad Husqvarna Motorcycles återförsäljare helt utan kostnad.

Under avdelningen ”Service” på Husqvarna Motorcycles hemsida kan kunden själv kontrollera om motorcykeln är drabbad av återkallelsen.

Ytterligare information om alla auktoriserade återförsäljare finns under avsnittet ”Dealer Search” på Husqvarna Motorcycles hemsida.

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar