Här är nya nya Ducati Multistrada 1260 Enduro som vill åt marknaden för adventurehojar

Ducati visade upp sin första adventurehoj 2016, eller travel enduro som de själva kallar den. Multistrada Enduro kom då som en 1200-kubikare. motorn är nu på 1262 kubik och den levererar 158 hästar via variabla kamaxlar som lanserades förra året på Multistradan.

Den större cylindervolymen med de variabla kamaxlarna ska göra nya Ducati Multistrada 1260 Enduro ännu mer lättkörd än tidigare. Den har dessutom Kurv-ABS, Tractioncontrol, wheeliecontrol och Vehicle control som standard från fabrik. Dubbelverkande quickshifter underlättar körning med hojen, framför allt när grusbuset inträffar.

För alla som är ute och drar på grusvägarna med SOE har Ducati utrustat den nya hojen med en 30-liters tank som skall ha en räckvidd på 45 mil så att du inte ska få soppatorsk ute i skogen.

Multistrada har 19 tums fram och 17 tums bak så det finns ett brett sortiment olika däck att välja mellan både för asfalt och offroad beroende på var man kör mest.

Ducati Multistrada 1260 Enduro har även fått en uppdaterad förarmiljö med en lägre tyngdpunkt, och en ny sadel och sadel och styre. Instrumenteringen är en 5 tums TFT-skärm som du kan koppla till Ducatis Multimedia System via din bluetooth.

Multstrada Enduron är så klart kompatibel med Ducatis nya app, Ducati Link. Det gör det möjligt att du via din smartphone kan ställa in motorcykeln via appen för olika Ride Modes med personliga inställningar efter tycke och smak.

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar