Idag inviger Hedin Bil Europas största FordStore i Segeltorp, Stockholm

FordStore, Fords flaggskeppsbutiker, säljer och visar hela modellprogrammet av både personbilar och transportbilar, med exklusiva utrustningsalternativ som Vignale och prestandabilar som Focus RS och Mustang.

Tillsammans med bilhallen öppnar också den nya restaurangen ”Fiesta”, med 150 sittplatser och servering av både frukost, lunch och à la carte-meny.

Idag, torsdagen den 19 april klockan 15.00 öppnar Hedin Bil Europas största FordStore i Segeltorp, Stockholm. Byggnaden består av två stora våningar med gott om utrymme för Fords modellprogram, kundmottagning, reservdelsavdelning, däckhotell och däckverkstad.

– Vi är jättestolta över anläggningen, som skapar stora förutsättningar för oss att kunna leverera en bra kundupplevelse. Satsningen har bland annat resulterat i cirka 30 arbetstillfällen, fler serviceplatser, en ny servicemottagning, en restaurang och ett eget däckhotell med tillhörande däckverkstad. Dessutom är läget fantastiskt, vi syns bra, säger Johan Silfwerplatz, platschef vid Hedin Bil FordStore i Segeltorp.

Genom FordStore-konceptet känner besökare igen sig, oavsett vilket land eller vilken hall de befinner sig i. Det är också bara hos FordStore som besökaren kan se och provköra samtliga bilmodeller från Ford, såväl person- som transportbilar.

Hedin Bil har gjort en viktig och omfattande investering som är en viktig del i bolagets satsning på Ford-affären.

Hos Ford Sverige är man mycket glad över den nya anläggningen:

– Att Europas största FordStore invigs här i Stockholm är ett bevis på den stora potential som finns på marknaden såväl i Stockholm som övriga Sverige. Vi är väldigt glada för att Hedin Bil ville göra denna satsning, och vi är övertygade om att den kommer bära frukt. Dels för anläggningens enormt höga kvalitet, dels för de spännande produktlanseringar vi har i år, bland annat nya Ford Mustang och en helt ny Ford Focus till sommaren, säger Bogdan Glod, VD för Ford Sverige.

Öppningserbjudanden och provkörning av prestandamodeller
Invigningen firas med fika, underhållning och en rad premiärerbjudanden. I hallen finns bland annat en importerad F150 Raptor – USA:s mest sålda pickup men som enbart finns i några enstaka exemplar i Europa – och den populära sportbilen Ford Mustang att vila ögonen på, och provkörningen är igång.

FordStore hos Hedin Bil i Segeltorp blir Sveriges tionde FordStore, och fyra till är på gång att öppnas.

Bilder från invigningen publiceras i morgon fredag den 20 april.

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar