Live direkt från Ford Go där de presenterade deras senaste elektriska bilar

Ford storsatsar inför framtiden, hela fordonsflottan elektrifieras just nu med olika typer av elhybrider, laddhybrider och rena elbilar. Man kommer erbjuda nya moderna uppkopplade modeller till alla framtidens bilköpare. 

Under Go-Electric eventet i Amsterdam den 2 april visade Ford upp flera spännande nyheter som är ett steg i att elektrifiera och koppla upp alla bilar i fordonsflottan. 

Man presenterade olika versioner av elbilar allt från mildhybrid, elhybrid, pluginhybrid och rena elbilar alla bilar har olika alternativ. 

”Ford tar en ledande position genom att erbjuda elektriska alternativ för alla typer av bilar för alla bilköpare”

Eventet var storslaget – det största eventet någonsin för Ford –  man visade upp flera nyheter, allt från klassiska Ford Fiesta och Ford Focus som kommer som EcoBoost-hybrider till elektriska uppkopplade SUV och transportbilar. Även Ford Mondeo har uppdaterats med hybridteknik en viktig nyhet då den fyller ett tufft konkurrensutsatt segment. 

Den mest spännande nyheten är Ford Kuga som kommer som renodlad elbil eller som laddhybrid, den förväntas bli en storsäljare i ett stenhårt segment där alla tillverkare krigar om marknadsandelarna. 

Även stora maffiga SUV-modellen Ford Explorer kommer som hybrid där man kan kombinerar kraft och effekt med en låg bränsleekonomi, så att man kan stilla samvetet när man glider fram i lyx i en stor maffig SUV.

Åttasitsiga Ford Tourneo Custom har även den fått plug-in teknik så att man ska kunna köra ca 5 mil på el och 50 mil med EcoBoost-motorn. Du är givetvis fullt uppkopplad med en 8-tums skärm som du kopplar ihop med din mobil via Apple CarPay eller Android Auto. 

Ford kommet helt enkelt erbjuda alternativ med elektrifierade bilar inom alla segment. Vi har en spännande framtid framför oss med nya digitala smarta bilar från Ford för den moderna bilköparen. 

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar