Nu finns en helt elektrisk E-Transit Custom från Ford

Nya Ford E-Transit Custom är senaste tillskottet till Ford Pros elektrifierade sortiment den kommer att vara en nyckelkomponent i Fords åtagande att nå nollutsläpp för all försäljning i Europa med målet att nå koldioxidneutralitet i hela europeiska fotavtrycket senast 2035.

E-Transit Customs kompromisslösa helelektriska arkitektur hjälper till att leverera en körräckvidd på upp till 38 mil, du har DC snabbladdning och full dragkapacitet – den har även en helt ny snygg design. Den nya bilen kommer att hjälpa till att ta produktiviteten till nya nivåer med hjälp av sofistikerade anslutningsmöjligheter. bilder – Ford

”Detta är en vattendelare för transportbilsoperatörer i Europa, och ytterligare ett enormt betydelsefullt förverkligande av våra Ford Pro-ambitioner”, säger Hans Schep, general manager, Ford Pro, Europe. ”Europas mest sålda transportbil blev nyss helt elektrisk och – med stöd av vår unika Ford Pro one-stop-shop för produktivitetshöjande tjänster – kommer hjälpa företag i hela Europa att förbättra sin verksamhet betydligt.”

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar