Nu finns en helt elektrisk E-Transit Custom från Ford

Nya Ford E-Transit Custom är senaste tillskottet till Ford Pros elektrifierade sortiment den kommer att vara en nyckelkomponent i Fords åtagande att nå nollutsläpp för all försäljning i Europa med målet att nå koldioxidneutralitet i hela europeiska fotavtrycket senast 2035.

E-Transit Customs kompromisslösa helelektriska arkitektur hjälper till att leverera en körräckvidd på upp till 38 mil, du har DC snabbladdning och full dragkapacitet – den har även en helt ny snygg design. Den nya bilen kommer att hjälpa till att ta produktiviteten till nya nivåer med hjälp av sofistikerade anslutningsmöjligheter.

”Detta är en vattendelare för transportbilsoperatörer i Europa, och ytterligare ett enormt betydelsefullt förverkligande av våra Ford Pro-ambitioner”, säger Hans Schep, general manager, Ford Pro, Europe. ”Europas mest sålda transportbil blev nyss helt elektrisk och – med stöd av vår unika Ford Pro one-stop-shop för produktivitetshöjande tjänster – kommer hjälpa företag i hela Europa att förbättra sin verksamhet betydligt.”

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar