Aprilia har presenterat sin senaste racemaskin för alla som vill vara absoulut värst på banan. FW-GP som är en förädlad RSV4, finns att köpa fullpreppad med den senaste tekniken från MotoGP och över 250 hästkrafter.

Aprilia Racing lanserade ”Factory Works”– programmet förra året för att göra samma teknik som utvecklats åt fabriksförarna tillgänglig för alla som vill tävla på högsta nivån, eller för de som bara vill ha en RSV4 med värsta prestandan för härlig bankörning.

Factory Works-programmet erbjuder RSV4 ”Factory Works”-motorcyklar som utvecklats i enlighet med gällande Superstock och Superbike mästerskaps-reglementen i olika länder, med olika nivåer av chassi, elektronik och motormodifieringar.

Under 2017 lovar Aprilia att detta extraordinära projekt kommer nå nya höjder, i och med lanseringen av en ännu kraftfullare version av RSV4, kallad FW-GP, där V4-motorns borrning ökats 81 mm och fått pneumatiskt styrda ventiler, en konfiguration som liknar den som Aprilia tävlade med officiellt i 2015 års MotoGP. Aprilia erbjuder även teknisk support, så att du som köpare ska kunna njuta av din RSV4 FW GP:s fulla potential på banan.

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar