Red Bull Racing har en ny sponsor – Globala kommunikationsföretaget Poly

Poly sponsrar Red Bull Racing med produkter för vinnande kommunikation. Det globala kommunikationsföretaget Poly inleder ett flerårigt partnerskap med de regerande Formel 1-världsmästarna Red Bull Racing, inför den kommande säsongen 2022.

Poly kommer att förse Red Bull Racing med professionell video- och ljudutrustning för stallets olika arbetsplatser, både på och utanför banan.

Som Red Bull Racings officiella partner för headset- och videokonferenshårdvara kommer Polys proffsutrustning att stötta stallet genom att se till att laget alltid kan kommunicera klart och tydligt och knytas samman i kampen för segern.

– Vi är mycket glada över att samarbeta med Red Bull Racing nu när de bygger vidare på sina framgångar från förra säsongen. Detta partnerskap förenar två globala organisationer som fokuserar på prestanda och innovation. När säsongen 2022 startar kommer Red Bull Racing förlita sig på Polys förstklassiga ljud- och videoteknik för att säkerställa att varje ord och rörelse fångas med precision och klarhet. Detta kommer att bidra till en pålitlig upplevelse som stöd till deras verksamhet, oavsett var de befinner sig i världen, säger Polys vd Dave Shull.

Red Bull Racing kommer att arbeta med Polys videobarer Studio X30 och X50, headsetet Voyager 4320 och bordstelefonen CCX 500. Det finns också planer på att lägga till fler produkter under partnerskapet för bland annat affärsstöd och design, i mötesrum och på Red Bulls nya motorfabrik.

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar