1 Shares

Alla som bor i Atlanta kommer snart kunna prenumerera på olika Porschebilar via sin mobil för en kostnad på 2000 dollar i månaden.

Porsche lanserar en mobiltjänst i Atlanta där du kan byta bil hur ofta du vill med obegränsad körsträcka där försäkring underhåll och alla skatter ingår.

Du får då tillgång till 22 olika Porschebilar via en mobilapp.

Så om du vill ha en Cayenne under veckorna och en Cayman under helgerna behöver bara trycka på din mobiltelefon, lika enkelt som att ladda ned en film från Netflix (nästan).

Genom att betala 2000 dollar per månad får du tillgång till åtta bilar, inklusive Boxster, Cayman S, Cayenne och Macan S.

Om du vill få tillgång till alla 22 bilarna (inklusive 911 Carrera S och Panamera 4S) Måste du betala 3000 dollar per månad. Då handlar det inte om en exotisk 911 GT2 eller att beställa en bil efter dina specifikationer.

Tjänsten lanseras i november. Porsche kör detta som ett test och kommer att lansera på andra ställen om det faller väl ut. Om det här är en bra affär eller inte beror på hur ofta du använder tjänsten och de modeller du väljer.

Tjänsten är perfekt för dem som vill köra en Porsche men inte orkar med att köpa och sälja bilar och fixa med all pappersexercis.

En prenumeration gör det lättare att köra en Porsche när du har tid och lust, i stället för att du köper en bil som står i garaget större delen av året.

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar

1 Shares

Kommentarer