Årets Supermoto SM säsong var sen och snabb

Jag vill tacka Supermoto Swedish Championship för att ni lyckades pussla ihop 6 deltävlingar i årets Supermoto SM med en stark tillväxt i openklassen i dessa inte minst sagt svåra tider, vi kom igång sent i mitten av augusti men sen var det race varannan helg.

Jag vill passa på att tacka alla sponsorer som hjälper mig i min Supermoto SM satsning, vi kör på även under 2021 och satsar på bättre resultat

Midland Oil – Bästa oljorna som har hängt med mig sedan jag började 2005
TM Racing Sweden – Magnus fixar fram hojar och delar snabbt som blixten
ISR Brakes – Acke Rising har de bästa bromsskivorna
Eng Racing Suspension – Mattias servar fjädring i Sverige

To my international technical sponsors

Suter Racing – Worlds best slipper clutches from Schweiz
Alpina Raggi – Best supermoto tubeless wheels from Italy
Andreani Group – Best racing suspension in the world from Italy
Effetti Racing – The coolest graphics for MX and Supermoto from Italy
Tekmo – Carbon and raceparts for TM, Hva and KTM

Först och främst vill jag tacka Åsa och familjen som låter mig hålla på och stöttar mig när det är motigt eller om jag är skadad och orörlig de har aldrig ifrågasatt att jag kör på trots att det tar mycket tid från familjen och kostar pengar.

Vill även tacka alla i depån. Framförallt Marre och Hampus #146 som alltid ställer upp och fixar däck eller annat om man behöver något, Carl #88 för trevligt sällskap under alla race då vi stått bredvid varandra, Ola Anderson #36 den gamle räven som gör allt för sporten och alla andra som finns där under helgerna som man ser fram emot hela året.

Vi ses igen 2021 snabbare och starkare än 2020…

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar