Red Bull presenterades som titelsponsor för Honda WorldSBK teamet i Österrike idag.

Red Bull-föraren Nicky Hayden och hans nya teamkamrat Stefan Bradl är de som skall representera Honda och Red Bull i årets WorldSBK.

Båda förarnas hojar och deras utrustning kommer vara klädda med Red Bull dekor till den sista försäsongsträningen vid Phillip Island. Teamet fortsätter arbetet med att vidareutveckla deras helt nya Honda CBR1000RR SP2 maskiner.

Nicky Hayden får sällskap av sin gamla sparringpartner från MotoGP Stefan Bradl i WorldSBK i år, och Red Bull ansluter sig som huvudsponsor.

Nicky Hayden

”Det är ett nytt år med en helt ny cykel, ny sponsor och en ny lagkamrat. Så det finns en hel del saker att se fram emot”

”Detta är mitt andra år i World Superbike så jag hoppas att kunna ta erfarenheten från förra året och ta det till nästa nivå. Jag är verkligen glad att få vara tillbaka tillsammans med Red Bull, som jag har samarbetat med förr. Det är en stor möjlighet för mig. Vi måste fokusera nu på att jobba framåt och hårt så att vi är redo för säsongspremiären. Nivån på tävlingarna är högre än någonsin och vi har ett stort jobb framför oss, alla är motiverade och jag kan inte vänta med att komma igång”

Stefan Bradl

”Det kommer att bli en mycket intressant samarbete med Honda och Red Bull. Det är utan tvekan ett fantastisk varumärke som har sponsrat mig under hela min racingkarriär”

”Jag är verkligen stolt över att vara en av Red Bulls idrottsmän, och jag är ännu gladare att de nu är teamets huvudpartner. Vi har möjlighet att representera varumärket över hela världen. Vi har nya heta Fireblade maskiner för säsongen. Det kommer att ta lite tid att ställa in dem, men vi kommer att göra vårt bästa för att vara på toppen så snart som möjligt.

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar