Nya MÉGANE E-TECH Plug-in som ladd-hybrid

Renault MÉGANE förnyas över hela sortimentet med focus på mer teknik för ökad körglädje. Dessutom lanseras en ny laddhybrid, Nya MÉGANE E-TECH Plug-in med beräknad säljstart i mitten av 2020.

Renault förnyar hela sortimentet från halvkombi, kombi, R.S. Line till R.S. TROPHY samt att de erbjuder en ladd-hybrid med laddningsbara batterier i Nya MÉGANE E-TECH Plug-in. (exklusivt för Sport Tourer-versionen)

Nya Renault MÉGANE är helt omarbetad och moderniserad. Man har monterat en 9,3” multimediaskärm och en 10,2” skärm i instrumentbrädan som kopplar upp dig till alla funktioner i Renault EASY LINK multimediasystemet. Systemet, inspirerat av smart phone-användning som ska vara ergonomiskt och funktionellt.

Nya förarassistanssystem är tillgängliga i Nya MÉGANE. Ett av dessa är ”motorvägs- och kö-assistans” som kombinerar adaptiv farthållare (med Stop and Go) och filcentreringshjälp.

De nya ”Pure Vision” LED-strålkastarna ger ökad synlighet och stärker Nya MÉGANEs design och dynamiska utseende, som gett modellen en sådan framgång.

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar