Ta med dig din Arai hjälm till MC-Mässan så att den får sig en översyn till säsongen

Arai kommer att ha service likt den på MotoGP under mässan Importören Vartex kommer att ha Arais officiella ”Race Service Trucks” där du kan lämna in din Arai på service när du är på mässan.

Vartex AB har importen av Arais landsvägshjälmar sedan 2017 och i deras monter kan du testa deras senaste hjälmar. Dessutom återupprepar dessutom förra årets succe med att bjuda in ett av företagets racesupportteam till MC-Mässan, så att samma personal som har hand om förarna i WSBK, MotoGP och Isle of Man kan fixa din Arai. De servar, fräschar upp, kontrollerar och hjälper dig att bygga om din hjälm.

– Detta är ypperligt tillfälle för oss att visa Svenska folket vilket otroligt varumärke som Arai är, inte bara hjälmen andas säkerhet och kvalité utan även personalen ifrån Arai är otroligt välutbildade och kunniga.

– Det pratas en hel del om säkerheten inom mc-hjälmar och här kan man få mycket information om varför Arai bygger sina hjälmar som dom gör och varför dom har världens säkraste hjälmar, säger Fredrik Hedeås, Affärsområdesansvarig för MC på Vartex.

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar