KTM har bekräftat att Smith och Espargaro fortsätter köra de orangefärgade Red Bull hojarna nästa år

KTM är på väg i mål under sitt första MotoGP™ år, de blickar redan fram mot nya framgångar nästa år. De har tillkännagivit sina förare förare 2018 – Pol Espargaro och Bradley Smith forsätter nästa år för teamet efter topp tio placeringar under första säsongen med KTM RC16.

Teamet fortsätter gasa på i MotoGP™, som är det största som KTM har åtagit sig sedan företaget startade 1953.

Pol Espargaro har varit beslutsam och obeveklig i att hjälpa KTM MotoGP™ -projektet vidare till nya framgångar under en av de närmaste säsongerna i MotoGP™ -historiken.

Espargaro har levererat det bästa resultatet för KTM hittills, med hans nionde plats i Brno. Det österrikiska teamet tycker att det är fantastiskt att ha den tidigare Moto2™ världsmästaren ombord.

KTM har gett Bradley Smith support från det allra första testet på KTM RC16 MotoGP-cykeln i Valencia 2016.

Smith har smält in i laget mycket bra och har arbetat hårt vid varje test, träning och tävling när en ny motorcykel utvecklas med alla nya delar som kommer från garaget inför varje race.

Teamet vill bekräfta att de i 2018 kommer att förbli lika engagerade och hjälpa Smith som de gjort tidigare, man ser fram emot bättre resultat och snabbare varvtider.

Smith är en Grand Prix-vinnare som är van att stå på podiet och det något som KTM vill hjälpa honom att uppnå med en orange motorcykel under 2018.

Mika Kallio kommer att fortsätta som teamets testförare under 2018, finländaren kommer även hoppa in med wildcard körningar under säsongen.

Han har varit en stor del av MotoGP™ -projektets framsteg med sin stora erfarenhet av Grand Prix som sträcker sig under 17 år, han kunskap som har varit en viktig faktor i projektet som har överstigit förväntningarna för 2017.

KTM ser fram emot Kallios att se hastighet som ett stöd att utveckla motorcykeln vidare under 2018.

Kallios tre tävlingar hittills i år har varit några av de mest imponerande för ett wildcard, KTM fram emot att se honom till säsongens sista tävling i Valencia.

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar