Medieutrymme under hela 2021 med MotorWorld.se – mötesplatsen för motorintresserade

Vill ni ha ett samarbete som garanterar räckvidd i rätt målgrupp under hela 2021 i en snygg aptitlig kontext som passar era produkter och tjänster. MotorWorld.se är för alla med genuint intresse för coola bilar och snabba motorcyklar.

Jag startade MotorWorld.se för ett par år sedan med ambitionen att komma ut med grenen Supermoto i en bredare publik i en passande kontext och samtidigt skapa möjlighet att kunna samarbeta med företag aktiva inom motor och för att kunna testa snabba bilar och motorcyklar.

Ett annat mål med MotorWorld.se var att öppna dörren för samarbeten som kan hjälpa till att finansiera racingen. Säsongen 2021 närmar sig nu när 2020 års tävlingssäsong är avslutad, det är dags att hitta nya samarbeten och sponsorer för att kunna tävla en säsong till.

Det som ni får med ett samarbete med MotorWorld.se och PM Supermoto #49 Racing är garanterade artiklar om era nyheter på MotorWorld.se med bra välskrivna artiklar som ni kan dela vidare i sociala kanaler och medietjänster.

Går ni in och även sponsrar SM säsongen i Supermoto 2021 får ni givetvis exponering på MC, och kläder, detta går att utveckla hur långt som helst idag med skräddarsydda skinnställ, lackad hjälm och dekaler på hojar i era färger med er logo för era produkter.

Priset för ett års samarbete är mycket liten men oerhört effektiv för dem inom motor…

Årssponsring av MotorWorld.se med ”banner” tillbakalänk och obegränsat antal inlägg (inom rimliga mått) kostar endast 75 000 kronor, vill ni ha exklusivitet kostar det 150 000 kronor. Vi lägger upp logo, erbjudande med länk på hemsida och publicerar skriver inlägg två gånger i månaden om era produkter eller tjänster.

Det går givetvis att köpa annonsering per månad eller om man vill publicera sponsrade inlägg styckvis.

Sponsring Supermoto SM PM #49 racing är samma villkor, kostar endast 75 000 kronor, vill ni ha exklusivitet kostar det 150 000 kronor. Då får ni logo/dekal på hjälm, MC om ni vill ha exklusivitet kan vi ordna skräddarsytt skinnställ, lackad hjälm och era dekaler på hojar med era färger med er logo för era produkter.

Givetvis kan vi kombinera dessa två då gäller pris 100 000 kronor, vill ni ha exklusivitet då är priset för sajt och Supermoto 200 000 kronor.

Har ni andra idéer eller tankar för samarbete, hör av er jag är öppen för det mesta som ger bra effekt. Har vi relevanta produkter och tjänster som exponeras på MotorWorld.se är det ett mervärde för mina läsare – helt enkelt win win för alla parter.

Ser fram mot en vidare diskussion om intresse uppstår

Peter Mackhé

Chef Editor & Founder
MotorWorld.se
+46725419808

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar