TechArt har modifierat Panamera Sport Turismo och gett den fetare skärmar och mer effekt

Nästa vecka är det dags för årets stora bilmässa i Genèves där alla som vill visa upp sina heta bilar. TechArt kommer med sin GrandGT en modifierad Porsche Panamera Estate – Sport Turismo – som de har byggt om på en smakfullt sätt.

Den har fått rejält breddade hjulhus med tillhörande stora feta hjul som gör att den vanliga Panamera Sport Turismo ser lite smal ut i jämförelse.

GrandGT är sänkt och har breda däck monterade på stora 22-tums aluminiumsfälgar.

lackering i en djup grön färg med en inredning och mörkbrunt läder är ett traditionellt och stilfullt färgschema för en stor turné.

TechArt har även hottat till det med flerfärgade sömmar i sätena med utseendet av en träskiva på instrumentbrädan och dörrsidan.

TechArt har naturligtvis byggt GrandGT på Panamera Sport Turismo Turbo, de gav den nästan 90bhp och 100lb ft mer. Den producerar nu 631b hästkrafter och 664lb ft, den är ungefär halv sekund snabbare på sträckan 0-100 kilometer i timmen som tar 3,4 sekunder.

Den lär sluka en hel del bensin också, men det spelar nog ingen roll för dem som är i målgruppen för en sån här superkombi.

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar