Efter sin hårda krasch på offroadsektionen under 3:e omgången av Supermoto European Championship i Poznan, Polen, jobbar Thomas Chareyre den flerfaldiga världsmästaren i Supermoto hårt med sin återhämtning

”Efter min krasch blev det ingen operation i Polen. Jag stannade 48 timmar på sjukhuset för ett “head trauma”. Läkaren konstaterade att nyckelbenet var brutet och att jag skulle behöva en operation då sporten som jag håller på med kräver det”

”Tillbaka i Frankrike gick jag till min läkare och han konstaterade att mitt nyckelben inte var av Enligt min läkare i Frankrike hade den acromioklavulära leden i axeln gått ur led. Problemet just nu är ligament, senor och brosk i axeln måste läka”

”För närvarande är jag varje dag på behandling för att få min skada läkt. Jag hoppas att jag kan vara tillbaka i tävlingen nästa omgång i de franska mästerskapet den 29-30 juni 2018 i Magny-Cours”

Vi ser fram mot att ha Thomas tillbaka på banan inom kort…

Text: Gerwin van Rosmalen / Thomas Chareyre fritt översatt till svenska

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar