4 Shares

Travis Pastrana, Ryan Sipes och Ronnie Mac kommer att representera Puerto Rico i 2018 års Monster Energy FIM Motocross of Nations

Trots att det saknas en plats för Team USA (ännu en gång) vill Ronnie Mac ”självutnämnd motocrossmästare” visa världen att han verkligen är den bästa föraren. Han har kontaktat sina bästa vänner Travis Pastrana och Ryan Sipes att hjälpa honom att visa vart skåpet skall stå.

”Veteranteamet (alla är över 30 år gamla) kommer att köra tvåtaktare och kommer ha legenden Ricky Johnson som teamchef”

Detta ”all-star-team” har satts ihop av av Ronnie Mac med hjälp av Motocross Federation of Puerto Rico och Nitro Circus där vi kommer att se Travis Pastrana gå in i Open-klassen med Ryan Sipes i MX2-klassen och Ronnie Mac som kommer att köra MXGP-klassen.

Travis Pastrana, en tidigare Motocross of Nations-mästare, har inte körts professionell racing sedan 2006. Men han har varit mer än aktiv på sin motorcykel efter det att han bestämde sig för att pensionera sig från motocross.

Travis Pastrana har familjeband till Puerto Rico (hans farfar föddes på Puerto Ricos USA-territorium), han gick med på att besöka gymmet och damma av sig Suzuki RM250 på ett villkor – teamet skulle samla in pengar till Puerto Rico.

Orkanen Hurricane Maria förstörde Puerto Rico för nästan ett år sedan och fortfarande än idag står tusentals människor utan de grundläggande resurserna de behöver.

Detta är en fantastisk möjlighet för ett ”motocross community” att bidra till vackra ön Puerto Rico, har Travis Pastrana kommenterat om deras deltagande med Team Puerto Rico i 2018 Motocross of Nations.

”Jag är exalterad att vara en del av den största motocrosshändelsen som någonsin hållits i USA och att ge de gamla killarna någon att fundera på, eftersom Team Puerto Rico troligtvis kommer kvala in på 2-taktare”

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar

4 Shares

Kommentarer