Snälla VW, sätt denna snygga godbit i produktion. Alla älskar originalet ”folkabussen” och vi kör gärna en ny elektrisk variant ända in i 2020.

Buzz som visades på 2017 Detroit Motor Show är vad alla VW-fans med familj bara väntar på, en elektrisk uppföljare till den gamla klassiska folkabussen som är svår att inte gilla.

Hur är den nya folkabussen då, vad kan vi förvänta oss för nyheter, här kommer frågor och svar

Eldriven? Absolut! Den har en 369 hästkrafters elmotor som skall ha en räckvidd på 60 mil, som räcker till så att blir över både när det gäller både effekt och för att ta oss hela sträckan fram till målet.

Är den självkörande? Såklart! Framsätena går dessutom att snurra 180 grader så att du kan vända dig mot baksätespassagerarna när ”I.D. Pilot” autonoma läget är inkopplat och kör dig dit du vill och du i lugn och ro kan umgås med familjen.

Internetanslutning? Klart att man är uppkopplad! Bilen ser till att alla användares smarta telefoner är uppkopplade och anpassade till era önskemål, all viktig data visas via augmented reality i en display framför föraren när hon/han väljer att köra själv.

Både interiören och exteriören flirtar med historien till svunna VW-bilar från 60-talet, det finns möjlighet till antingen åtta säten, eller så kan man anpassa utrymmet så att man kan sova i bilen, exteriören har dessutom den gamla klassiska tvåfärgade färgschemat.

Bilen är i ungefär samma storlek som en VW Touareg, vilket gör den större än deras tidigare Microbus-inspirerade konceptbilar. Så snälla VW bygg den, jag vill ha!!!

 

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar