Taxichauffören James Foley hade åkt 999 999 kilometer i sin Ford Tourneo Connect och kände som att kan kört till vägens ände – då siffrorna i mätaren fastnade

Taxichauffören James Foley hade kört sin Ford Tourneo Connect i motsvarande 25 jordenrunt-resor, när han upptäckte att det inte fanns några mer siffror då mätaren skulle slå om till en miljon kilometer. Han hittade inte heller någon automatisk återställningsknapp.

– Jag ser ingen anledning till att bilen inte skulle kunna köra ytterligare en miljon kilometer. Hemligheten till att den bara går och går är förmodligen att jag alltid följer serviceplanen väldigt noggrant, och vänder mig till duktiga mekaniker, säger ägaren James Foley.

Foleys Tourneo Connect köptes för tio år sedan för att kunna transportera färjepassagerare i Carlow-Kilkenny-området på Irland. Under perioden har den trofasta taxin rullat på utan några större problem. Det mer angenäma bekymret med att nollställa vägmätaren, kunde den lokala återförsäljaren ”Boland’s of Wexford” ordna – helt gratis.

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar