4 Shares

Max Biaggi och Loris Capirossi var med på Aprilia Racers Day som kördes på Mugello, Italien

Alla som kom till Mugello för att njuta av en dag i sadeln blev positivt överraskade då de fick dela banan med de två legenderna Loris Capirossi och Max Biaggi som har kört hem flera VM-titlar i roadracing.

Max och Loris drog för fullt hela dagen och visade hur man tar sig runt banan med bästa spårval, det blev mist sagt en lärorik dag för alla deltagare.

Max Biaggi om Aprilia Racers Day på Mugello.

”Fantastiskt! Självklart kan vi ginte köra som vi gjorde när vi tävlade, den här cykeln går snabbt och Loris har kvar sin sin stil. Aprilia RSV4 är en cykel byggd för banan, det kändes som om jag var tillbaka på min SBK. Det går verkligen fort och det var mycket roligt.”

Loris Capirossi om Aprilia Racers Day på Mugello.

”Att ha banan för oss själva här på Mugello var en känslosam upplevelse. Max ger sig aldrig, han håller full gas. Jag njöt att köra RSV4, speciellt Factory Works. På Mugello är effekt och vridmoment viktigt, jag hade verkligen kul.”

Biaggi och Capirossi körde flera varv med både Aprilia RSV4 RF och den med Factory Works-paketet, byggd av Aprilia Racing för att leverera ännu mer effekt. Efter dagens körning lovade de att komma tillbaks till banan snart igen, de skulle komma till nästa säsong av Aprilia Racers Days.

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar

4 Shares

Kommentarer