KTM är som vanligt tidigt ute med nästa års modeller – här har du 2020 motocross maskinerna

Världsledaren KTM kommer redan med sina 2020 motocrosscyklar. Alla maskiner från KTM 50 SX till KTM 450 SX-F kommer snart till din återförsäljare. De har fått uppdateringar som ska ge bättre prestanda för att säkerställa att du ska kunna vinna din lokala tävling.

EKTM leder AMA Supercross med Cooper Webb och FIM Motocross World Championship med Antonio Carioli och fortsätter visa sin dominans i världens hårdaste motocrosstävlingar. Deras produktionsmaskiner vinner även många testet och är uppskattade vapen för många förare världen över.

Efter att ha lanserat en ny KTM SX-generation 2019, kommer de med uppdateringar till modellåret 2020. 2-takts maskinerna KTM 125 SX, KTM 150 SX och KTM 250 SX samt 4-takts KTM 250 SX-F, KTM 350 SX -F och KTM 450 SX-F har fått motoruppdateringar för att säkerställa att de behåller ledningen. Uppdateringarna kommer direkt från fabriksförarna i Europa och USA tillsammans med och runt om i världen.

Självklart får du ny grafik och nya färger så att man ser att du sitter på en ny 202 modell. KTM har som alltid traction control och launch control på sina 4-taktsmaskiner, från Brembo, No-Dirt-fotpinnar är standard på KTM. WP XACT-fjädringen med den beprövade AER-tekniken är uppdaterad, som erbjuder förbättrad hantering för modellåret 2020 för bättre föste och kontroll.

”KTM fortsätter alltid att utvecklas för att vara längst fram i konkurrensen. Arbetet slutar aldrig – oavsett om det är här i Mattighofen, eller med våra ingenjörer i USA.

KTM SX 2020 har fått ett antal uppdateringar för att komplettera förra årets banbrytande nya modeller och vi kan se att våra fortsatta satsningar på utveckling lönar sig – våra förare både i Supercross och Motocross har visat fantastiska resultat hittills den här säsongen” säger KTMs Senior Product Manager Offroad, Joachim Sauer.

Spana in nya KTM SX 2020 hos din lokala återförsäljaren eller besök ktm.com

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar