Mer prestanda och bättre digitala lösningar på väg

Ford kommer med en ny Mustang med vassare digitala lösningar och bättre prestanda. Förutom ny design och ny snyggare inredning har motorn hottats upp till 480 hästar i den nya Gen IV 5,0-liters V8-motorn. Bilder – Ford

Du får sex interaktiva och anpassningsbara körlägen som optimerar prestanda under en mängd olika körförhållanden: Normal, Sport, Slippery, Drag, Track samt en anpassningsbar inställning med flera tillgängliga profiler, skräddarsydda för dina individuella preferenser.

Nya Ford Mustang GT
GT modellen kommer antingen med Fords 10-växlade automatiska växellåda eller den sköna en sex-växlade manuella lådan. Med Performance Pack får du 19-tums lättmetallfälgar, en sportdifferential för bättre grepp, Brembo-bromsar och ett aktivt avgasspjäll som ger justerbara motorljud för att passa körscenariot. Valbar MagneRide® aktiv fjädring ställer om sig tusen gånger per sekund och använder en elektroniskt kontrollerad vätska för att anpassa fjädringen i realtid.

Interiören är helt ny med och bakom den tjockare, plattbottnade ratten hittar du ett 12,4-tums digitalt instrument som går att anpassa till dna preferenser. Dessutom har designen för de olika körlägena gjorts om.

Det digitala instrumentklustret flyter sömlöst in i en 13,2-tums SYNC 4-skärm bakom samma integrerade glas, vinklat mot föraren. Den ergonomiska placeringen av dessa skärmar ger tydlig visuell information och lättåtkomliga kontroller, som tillsammans skapar en uppslukande digital upplevelse.

Mustang Dark Horse anpassad till bankörning
Mustang Dark Horse är en ny modell byggd för bana och flirtar med bakgrunden till märkets motorsportshistoria.

Mustang Dark Horse kommer med mer effekt, 500 hästar, från den helt nya Gen IV V8-motorn med nya kamaxlar och unik Dark Horse-inställning, med segmentexklusiv design med dubbla gasspjällshus för dubbelt så mycket luft i motorn för maximal prestanda.

Dark Horse kommer som standard med en unik sexväxlad TREMEC manuell växellåda med växelkula i titan, tillgänglig exklusivt för denna modell, eller Fords 10-växlade automatiska växellåda med paddelväxlar.

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar