Troy Lee Designs har ett samarbete med Sonic och de har tagit fram en komplett verktygslåda för Motocrossförare (och Supermotoförare)

I somras åkte jag upp till Jämtland under semestern med en mountainbike och en Supermoto racehoj i skåpet. När vi var på tur och letade badplats på dåliga grusvägar hoppade det rejält där bak och min nya Matrix verktygslåda hamnade under min TM 450 SMX och blev mosad.

”Jag ilsknade till och beställde verktygslåda från Sonic som de har tagit fram med ikoniska Troy Lee Designs”

När jag packade upp lådan var det så vackert att jag blev helt tårögd, jag märkte att en låda ersatte i princip alla verktyg som jag har spritt ut på mina två verktygslådor. Dessutom var alla verktyg nya och av bättre kvalité.

När jag servade mina racehojar upptäckte jag hur bekvämt det är att ha alla verktyg på angiven plats i lådan så att de är snabba att hitta samt man ser direkt om man har missat att lägga tillbaks något. Ni ser skillnaden med att ha en snygg låda, eller två med allt som skramlar runt i dem.

Troy Lee Designs Sonic Moto Toolkit har de flesta dimensioner som man behöver, TM har udda millimetermått på fram och bakhjul 20 och 26 millimeter, lådan hade 20 mm men saknade 26 mm så den har jag kompletterat. Dessutom finns lufttrycksmätare,tång för att naja bultar och måttband som man inte kan leva utan.

Men smakar det så kostar det. Troy Lee Designs Sonic Moto Toolkit kostar 6000 kronor plus moms och frakt. Men det är en fröjd att gå till garaget och ta fram lådan som ser ut som en 50-tals Hot Rod. Det som förvånar mig är att ingen annan har tagit fram en komplett verktygslåda för MC-förare tidigare, jag är supernöjd, lådan är värd varenda krona.

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar