Beta föraren Steve Holcombe ställer upp i Gotland Grand National

Gotland Grand National som är världens största endurotävling – som dessutom körs för 40:e året i rad – har genom sin partner BETA Scandinavia fått klart med ett stort världsnamn kommer köra i årets race. Steve Holcombe ställer upp i GGN, vi får se om han vinner.

– Att Steve Holcombe Storbritannien och farbriksförare för BETA Factory Team kommer till Gotland och GGN är riktigt stort. Han är sju (7) faldig världsmästare och två (2) faldig Italiensk mästare. Just nu leder han även VM serien i år. Han kan vinna hela GGN även om de Svenska deltagarna som Micke Persson och Albin Elowson alltid är längst fram när det närmar sig målgång säger Conny Bohlin från arrangören Nordic Sport & Event.

Henrik Lindqvist Beta Scandinavia

– Vår VD Christer Granquist har diskuterat med Steve & Beta Factory Racing under flera år för att få till en start för Steve på GGN. Det känns otroligt kul att tillsammans med Steve åka över till Gotland för att jaga GGN titeln. Med 7 – VM titlar i bagaget och just nu ledare av Enduro GP är siktet givetvis inställt på seger. Steve uttrycker dock ödmjukhet inför tävlingen, och är väl medveten om det tuffa motståndet. Steve kommer att finnas under Beta Scandinavias tält, tillsammans med flera av våra andra förare i Beta Scandinavia NTEK Racing under hela helgen. Ni hittar oss likt förra året, mitt på utställningsgatan.

Bild – Beta

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar