En ny het italiensk MX hoj kommer 2024

Betas har testat prototyper av deras motocross i MXGP i drygt 4 år och nu har tillverkaren från Florens, Italien meddelat att nya produktionsmodellen äntligen kommer ut på marknaden. Väntan är äntligen över för helt nya 2024 Beta 450 RX Motocross!

Beta 450 RX-modellen designades för att föra vidare traditionen med bra prestanda och de vassaste komponenterna

Designen är helt ny från grunden. Ram, motor och alla andra komponenter är av högsta prestanda och lägsta vikt. Alla Beta motorcyklar är handbyggda i Florens, Italien och har varit det i mer än 115 år. Teamet av ingenjörer är vardagsförare och förstår vad en motocrossförare är ute efter.

Kort om nya Beta 450 RX Motocross

Helt ny motor och elsystem anpassat för MX, MX-chassi med ram i chrome-molybden, bakram av aluminium, MX frontplåt och sidopaneler, KYB 48 mm framgaffel och 50 mm bakdämpare, Maxxis-däck, femväxlad växellåda, diaphragm-koppling, blåanodiserade Excel-fälgar, rött eloxerat alu/stål bakdrev  extra breda fotpinnar i aluminium med stift av rostfritt stål, HGS avgasystem i rostfritt stål och inkluderat fyra olika utväxlingar i gasreglage för att kunna anpassa responsen. Pris USA 10999 USD

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar