Alpine entusiaster samlades vid invigningen av nya Alpine Centre Stockholm

Alpine Cars invigde sitt nya center hos Bilia Segeltorp onsdagen den 8 maj och visade upp två Alpine A110 aktuella modeller. Bilhallen är helt nybyggd i Alpines globala koncept med digital teknik med traditionella säljmetoder som har kundrelationen är i fokus.

Specialutbildade rådgivare och tekniker som tar hand om kunden

Två modeller av Alpine finns att klämma och känna på hos Alpine Centre Stockholm. Modellerna är A110 Pure och A110 Légende, som lever upp till de tidlösa principerna lätthet, smidighet och kompakta mått.

Bägge modellerna delar aluminium-konstruktionen med en 252 hästars 1,8 liters mittmonterad motor kopplad till en sjuväxlad dubbelkopplingslåda med våtkoppling och fjädring med klassiska dubbla triangellänkar både fram och bak.

”Äntligen har vi glädjen att tillsammans med Bilia presentera Nordens första Alpine Centre. I samband med det tar vi nästa steg i Alpines återkomst på den svenska marknaden. Bilia har rätt förutsättningar, läge och engagemang för att nå framgång när vi nu re-lanserar ett anrikt sportbilsmärke som Alpine”, säger Diederik Mol, VD Renault Nordic AB.

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar