Villd du ha en coolare Mustang Mach-E – spana in Mustang Mach-E Rally

Mustang Mach-E Rally sticker ut från resten av familjen. Mustang Mach-E Rally är en trimmad version av Mustang Mach-E GT. Den har två elmotorer, med en effekt på 487 hk och ett vridmoment på över 880 Nm. Bilen kommer med et litiumjonbatteri med en nettokapacitet på 91 kWh1.

Mustang Mach-E Rally kommer med vita 19” rallyinspirerade lättmetallfälgar som är inspirerade av Fords långa rallyhistoria. Skodda med 235/55 R19 Michelin CrossClimate2-däcken som ger bättre grepp på lösa underlag. Röda bromsok vid fram ger rallybilen ännu mer attityd som ger snyggt tongivande kontrast mot de vita fälgarna.

– Det är bara ett år sedan vi fick idén till Mustang Mach-E Rally. Den färdiga rallybilen som vi ser idag är resultatet av passionen och kreativiteten hos teamet på Ford Model-e, som är namnet på Fords elektriska division. Vi utforskar hela tiden vart gränserna går för våra bilars prestanda. Kombinationen av en elektrisk drivlina, rallyfjädring och en cool design gör Mustang Mach-E Rally till en unik prestandabil som kommer att exaltera kunder som jagar sitt nästa äventyr, säger Donna Dickson, chefsingenjör, Mustang Mach-E.

Bilder – Ford

Nyhetsbrev av Bilnyheter och Motorsport

Periodvis summering av våra bästa artiklar och nyheter skickas en gång i månaden.

Liknande artiklar